https://bskienehoef.nl/wp-content/themes/gymappstest Partners BSO en TSO | Basisschool Kienehoef

Partners BSO en TSO

De Verbinding

Peuteropvang en BSO

In alle genoemde vormen van opvang wordt gewerkt met doorlopende leerlijnen, zodat jonge kinderen optimaal worden voorbereid op hun schoolloopbaan en om te bereiken dat opvang en onderwijs goed op elkaar aansluiten.

Nadere informatie over deze opvangmogelijkheden vindt u op de website www.deverbinding-sintoedenrode.nl.
Telefonische informatie kan gevraagd worden op het volgende nummer: 06- 33149006

Peuteropvang

In het gebouw van onze school wordt ook Peuteropvang aangeboden door de Verbinding (bestemd voor kinderen van 2 jaar en 4 maanden tot 4 jaar) gedurende 2 dagdelen per week.
Dit heeft als voordeel dat kinderen goed worden voorbereid op school.

Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar van de Kienehoefschool wordt aangeboden vanuit de externe locatie Kienehoef , gelegen op het tennispaviljoen. 
  

Humankind

BSO Dommelclub

Kinderopvang Humanitas heet vanaf 3 juni Humankind, kinderopvang en -ontwikkeling. Want wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder. Met onze nieuwe naam koesteren wij onze oorsprong en geven wij ruimte aan onze ambitie: groei en bloei van ieder kind. Daarvoor werken we graag samen met jou. #dekrachtvansamen

Ons verhaal

Bij een nieuwe naam hoort een verhaal! Humankind verwijst naar de mensheid, naar ons allemaal. Zij en wij, jij en ik. Human staat voor onze waarden: zorg en respect voor de leefomgeving. Voor mens en natuur, voor jezelf en elkaar. Kind zet het kind centraal en de manier waarop we werken. Vriendelijk, warm en met aandacht. We leveren met onze pedagogische expertise een bijdrage aan een mooiere samenleving. Nu en in de toekomst

Meer weten over onze ambitie? Neem dan een kijkje op onze website, waar je ook een filmpje en onze nieuwe brochure vindt.