https://bskienehoef.nl/wp-content/themes/gymappstest Schoolgids | Basisschool Kienehoef

Schoolgids

 

Ouders hebben de taak om een school te zoeken waar hun kind zich het best kan ontplooien. Een school waar het kind zich veilig en prettig voelt en zich zoveel mogelijk kennis en vaardigheden eigen kan maken. Een schoolgids is een instrument om de ouders bij dit keuzeproces te helpen. Tevens willen we onze huidige ouders van alle relevante zaken op de hoogte brengen.
Scholen verschillen in de manier van werken, in sfeer en wat kinderen er leren. Scholen hebben verschillende kwaliteiten. Om ouders meer inzicht te geven in waar basisschool Kienehoef voor staat, wordt deze schoolgids uitgegeven. Zodat u weet wat onze school ouders en kinderen te bieden heeft. De echte sfeer zult u moeten ervaren en daarvoor kunt u gewoon een afspraak maken. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Ook vindt u hieronder alle algemene informatie die voor geheel SKOSO geldt. Dit is in een apart deel hebben opgenomen. (zie hiervoor ook www.skoso.nl). 

Ook verwijzen wij u graag naar Scholen op de kaart. 

Na het lezen van deze schoolgids heeft u een reële indruk hoe leerkrachten, leerlingen en ouders een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het onderwijs op basisschool Kienehoef.